EBA Bus Alliance GmbH – Nederlands

EBA Bus Alliance

GmbH

be connected

De partner met toegevoegde waarde

Naast de digitalisering en automatisering van bedrijfsprocessen creëert u een duurzaam concurrentievoordeel in een internationaal netwerk van busondernemingen, klanten en samenwerkingspartners. En netwerken kwetsen alleen degenen die er geen hebben!

De partner met ervaring

Ervaren professionals uit de reis- en busindustrie, experts in online verkoop en marketing, maar ook experts in evenementenlogistiek, grafische ontwerpers en IT-specialisten met jarenlange ervaring in het bedenken en ontwikkelen van toeristische IT-oplossingen onder één dak – dat is precies wat ons, onze projecten en ons team zo uniek maakt.

De partner met visie

De toekomst van de bussector heeft ook visies nodig – en iemand om ze uit te voeren. Onze visie begint bij uw wensen en eindigt in een uniek communicatie-, administratie- en distributienetwerk dat het leven voor alle betrokkenen gemakkelijker maakt, maar niemand in zijn individuele vrijheid beperkt.Beteiligten erleichtert, aber niemanden in seiner individuellen Freiheit einschränkt.

Met onze diensten zijn wij een betrouwbare
een betrouwbare partner op weg naar de digitale toekomst

Software voorziening

Met de levering van software-oplossingen zetten wij nieuwe maatstaven, zowel in de verkoop voor busondernemingen (verhuurvervoer en reismarketing) als in de automatisering van bedrijfsprocessen. Daarnaast bieden wij een grote verscheidenheid aan interface-oplossingen voor planning, reisbeheer, online betaling en reisverzekering.

Software ontwikkeling

Wij plannen, ontwerpen en ontwikkelen al meer dan 12 jaar IT-projecten voor de toeristische sector. Onze kracht ligt in het projectoverstijgend denken, het overbrengen van innovatieve ideeën en het ontwikkelen van totaaloplossingen. Het begrijpen en implementeren van de individuele behoeften van onze cliënten is de uitdaging waar we het meest van genieten.

Web Design

Natuurlijk zijn wij ook een totaaldienstverlener voor alle aspecten van uw persoonlijke internetaanwezigheid. Met onze grafische en creatieve afdeling plannen en ontwerpen wij niet alleen samen met u uw aanwezigheid op internet, maar bieden wij u ook graag logo of CI ontwikkeling aan.

De ontwikkeling of implementatie van online boekings- en betalingshulpmiddelen en zoekmachineoptimalisatie ronden onze diensten op dit gebied af.

Gebeurtenissen

Sinds enkele jaren werken wij als specialisten in transportlogistiek bij grote evenementen. De planning en uitvoering van verkeers-, shuttle- en parkeerconcepten is een van onze taken.

Bovendien leveren wij, in samenwerking met de grootste organisatoren van evenementen, de shuttle-, artiesten- en crewbussen die nodig zijn voor grote evenementen.

In onze functie als busalliantie zorgen wij – via contacten met de organisatoren van evenementen – ook steeds meer voor de kaartverkoop, speciale rechten voor bussen op de plaats van het evenement en de terbeschikkingstelling van kaartjes.

Busfinder.com

Busfinder.com dient als online verkoopkanaal voor de verhuur van bussen en stelt u tevens in staat om in enkele seconden uw eigen wagenpark te berekenen. Busfinder.com voorziet u ook van een moderne calculatie-, offerte- en boekingstool voor gebruik op uw eigen website. Dit betekent dat u 24/7 bereikbaar en boekbaar bent voor uw eigen klanten. Bovendien vermindert u ook aanzienlijk de interne inspanning die nodig is voor het opstellen en verzenden van aanbiedingen.

Busfinder.com moet worden gezien als een modern antwoord op het voortdurend veranderende klantengedrag en voorziet ook in de behoeften van busondernemingen. Busfinder.com verbindt boekende klanten direct met de aanbiedende busmaatschappijen, dat is wat ons onderscheidt van al onze concurrenten – wij handelen niet in orders!

Meer informatie over Busfinder.com

1
2
3
4
1

Routeplanningstool die rekening houdt met de wettelijke rij- en rusttijden

2

Toegang tot de administratie van bussen, chauffeurs, tarieven en klanten

3

Inzetbaar hulpmiddel voor het beheer van de beschikbaarheden en voor de beschikking over voertuigen, chauffeurs, aanbiedingen en bestellingen

4

Busfinder.com voor gebruik op de websites van de busmaatschappijen

Door het gebruik van een interface met uw bestaande dispatchingprogramma is er geen inspanning nodig voor het beheer van de beschikbaarheid bij het gebruik van busfinder.com, evenmin als bij het gebruik van de tool busfinder.com op uw eigen website. Wij bieden momenteel interface-oplossingen voor RATIOsoftware, Kuschick, Turista, Delta Plan & CS Bus!

Voor busondernemingen die momenteel geen busadministratiesysteem gebruiken, bieden wij busfinder.com aan, een gratis administratiesoftware voor de administratie en planning van voertuigen, chauffeurs, offertes en bestellingen.

Busreisebox.com

Met Busreisebox.com bieden wij u een modern eindklantenplatform voor de marketing van uw reisdiensten. Naast de mogelijkheid om uw reizen landelijk te vermarkten, bieden wij u ook graag de mogelijkheid om de technische faciliteiten op uw eigen website te integreren. Met Busreisebox.com heeft u de mogelijkheden van online boeken, online betalen, een interface naar reisverzekeringen en een uniform contingentbeheer. Bovendien voldoet Busreisebox.com volledig aan de wettelijke vereisten van de Europese Verordening Pakketreizen.

Busreisebox.com is ons nieuwste project en zal in eerste instantie alleen in Duitsland en Oostenrijk beschikbaar zijn. Meer informatie over Busreisebox.com

EBA Bus Alliance GmbH

EBA Bus Alliance GmbH ziet zichzelf als dienstverlener in en voor het bustoerisme. Bovendien treden wij op als systeem- en informatieverstrekker en fungeren in die zin als communicatie-interface voor allen die belang hebben bij bustoerisme.

EBA Bus Alliance GmbH. begeleidt exploitanten van bustoerisme op hun weg naar de digitale toekomst door o.a. online- en administratiesoftware aan te bieden. In samenwerking vormen wij een navenant groot netwerk en ondersteunen wij de busreisorganisatoren, waarbij de onafhankelijkheid van de afzonderlijke partnerbedrijven gewaarborgd blijft.

Bovendien verbinden wij de busreisorganisatoren met verschillende leveranciers, dienstverleners en organisaties en vormen wij inkoop- en verkoopverenigingen.

Real support by real people

Ook al zien wij onszelf als een technologiebedrijf, de EBA Bus Alliance GmbH bestaat uit vele ervaren toerisme- en IT-experts die graag de zorgen van onze partners overnemen en ook persoonlijk beschikbaar zijn voor vragen.

Wij staan voor eerlijke, collegiale communicatie, staan altijd open voor suggesties en waarderen de ervaring van onze partners, waarmee zij ons project vaak hebben ondersteund.

Onze partners

Alexander Pöschl

Head of Strategy and Future Topics
Daimler Buses

Zaken doen merkbaar eenvoudiger en efficiënter maken. Dat is het doel van Daimler Buses, dat wij voor onze klanten nastreven met de digitale diensten in het OMNIplus ON Portal. Het is ook de aanpak en de motivatie voor busondernemingen om hun dagelijkse bedrijfsprocessen te digitaliseren. Vooral in het charter- en verhuurvervoer is het belangrijk om aan de voortdurend veranderende eisen van de klanten te voldoen.
Wij hebben een innovatieve en betrouwbare partner gevonden in het team van de „EBA Bus-Alliance“. De digitale oplossing „busfinder.com (Bus-Angebot.com)“ voorziet volledig in de behoeften van busondernemingen op het gebied van gestandaardiseerd aanbod creëren en de steeds belangrijker wordende online boekbaarheid en creëert zo toegevoegde waarde en een duurzaam concurrentievoordeel voor elke busonderneming, ongeacht de grootte van het bedrijf.

Neem contact op…

    © Copyright - EBA Bus Alliance GmbH